Сайт за възрастни иска да е спонсор на Челси

Сайтът за възрасни My.Club е отправил предложение към Челси да стане спонсор на клуба, чието лого да стои на екипите на лондончани през новия сезон, разкрива „Мирър“. В момента лондончани нямат спонсор на екипите, след като договорът им с мобилния оператор „3“ изтече. Затова от My.Club са решили да предложат 40 милиона паунда, за да подпишат договор със „сините“.

Президентът на организацията Майк Форд е заявил, че иска да спонсорира Челси, като така ще пробие в Премиър лийг и ще достигне до нови потребители. Форд допълва, че ако се стигне до сделка, това ще позволи на лондончани да привлекат най-добрите играчи в света.

На този етап от Челси не са дали отговор на това предложение. В клуба са наясно, че офертата е доста добра във финансово отношение, но има опасност тя да не бъде приета добре от част от феновете на клуба. Очаква се да има повече яснота по въпроса в следващите седмици.

На този етап обаче Челси ще започне новия сезон без спонсор на екипите си. Говореше се, че на „Стамфорд Бридж“ са водили разговори и с Paramount , но те не са довели до сделка между двете страни.

My.Club е сайт с подобно съдържание на това в популярния OnlyFans. Преди време от сайта опитаха да станат спонсор и на Интер, но тогава италианците отхвърлиха тяхното предложение.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели