Миланович: Берое игра добре в защита и не ни остави шансове

Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович сподели мнението си след загубата от Берое с 0:2. Наставникът похвали противника за добрата игра в защита, но съжалява, че неговите футболисти не са реализирали създадените положения.

„Първото полувреме имаше възходи и падения. И двата отбора имахме шансове, но те вкараха два гола, а ние нито един. През втората част беше още по-трудно, защото имахме пасив от два гола, трябваше да гоним попадение. Поздравявам Берое, играха добре и през втората част не ни оставиха шансове. Защитаваха се добре.

Искахме да вкараме още офанзивни футболисти. Берое водеше в резултата, така че беше нормално да рискуваме. Те играха много силно в защита през второто полувреме. Имаха добри възможности и за контраатака. Имахме два или три шанса, но това не беше достатъчно.

Днес те играха различно спрямо последните им два мача. Ако погледнем 90-те минути по-скоро бяхме равностойни. Те обаче вкараха, а ние не успяхме.

В предни позиции създаваме достатъчно положения, но правим много грешки в защита. Това не може да се получава в подобни мачове“, заяви Миланович.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto

Сподели