Скамака избра Аталанта пред Интер

Нападателят на Уест Хам Джанлука Скамака ще продължи кариерата си в Аталанта, твърди “Скай Спорт Италия”. Таранът е предпочел офертата на “бергамаските” пред тази на Интер. 

Скамака прави всичко възможно да се върне в Серия “А”, след като първият му сезон в Англия се превърна в провал. Рома и Милан първи проявиха интерес към него, но офертите им бяха за наем плюс опция за закупуване, което не устройваше Уест Хам. 

Интер беше много близо до подпис с бившия ас на Сасуоло, преди Аталанта да излезе с предложение на стойност 25 млн. евро плюс още 5 млн. под формата на бонуси. Клубът от Бергамо е обещал на Скамака и по-висока заплата. Още днес или най-късно утре нападателят трябва да премине медицински прегледи. 

Аталанта ще привлече и нападателя на Милан Шарле Де Кетеларе. Белгиецът ще пристигне в тима като преотстъпен за 3 млн. евро, а в договора ще фигурира и опция да бъде закупен за 23 млн.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели