Филип Филипов: На ЦСКА не му приляга да отпада в този етап на надпреварата в евротурнирите

Тази сутрин отборът на ЦСКА – София потегли за Румъния, където ще изиграе реванша от втория кръг на квалификациите срещу тима на Сепси. Заедно с българските вицешампиони потегли и изпълнителния директор на клуба Филип Филипов, който сподели очакванията си за предстоящия сблъсък:

“Отиваме да победим и да продължим. Резултатът е наистина неблагоприятен за нас, трябва да заличаваме пасив от два гола. Трудно ще е, няма да е със сигурност лесно. Ние се подготвихме за един труден, тежък мач, в който трябва да доминираме, трябва да победим и да продължим. Ако отпаднем от Сепси, това ще е провал в насоката на евротурнирите, защото на ЦСКА не му приляга да отпада в този етап на надпреварата в евротурнирите, независимо, че играе срещу един много стойностен отбор. Цифрите нямат никакво значение според мен. Мачът ще е коренно различен от мачовете в първенствата. За нас е много важен мач. Ще дадем максимума от себе си, за да продължим.”

Филипов отговори и на въпросите свързани с новия облик на тима, който би трябвало да има след рокадата на треньорския пост и идването на Нестор ел Маестро:

“Аз се надявам да има импулс в играта ни, тези три дни се използваха максимално добре и мисля, че отборът ще има коренно различен облик спрямо този, който имаше в София. Засега не планираме друго отлагане на мачовете. Ако продължим след Сепси, треньорът ще си каже вижданията по въпроса. Искахме да е треньор, който няма нужда от адаптация в отбора и познава добре българското първенството. Той е треньор, върху който нямах преки наблюдения, но последните три дни съм възхитен от работата, която върши. Много амбицирани хора и според мен такива трябват на клуба.”


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели