Белгийци извадиха 1 млн. долара за Уелтон

Стандард (Лиеж) проявява много сериозен интерес към фланговия нападател на Левски Уелтон, твърди “Тема Спорт”. Скаути на клуба са гледали изявите на бразилеца, а предоставените от тях доклади са убедили спортно-техническия щаб и ръководството на клуба да започне разговори за негов трансфер. От Стандард дори вече са изпратили официална оферта за 25-годишното крило. Предложението е на стойност 1 млн. долара. То обаче няма да бъде прието от шефовете на “сините”. За да се разделят с най-острия си футболист, от “Герена” държат да получат повече от два пъти по-голяма сума. 

Уелтон бе най-използваният играч от треньорските щабове на Левски през миналия сезон. Той бе на терена в общо 42 мача във всички турнири, в които отбеляза 8 гола. Крилото започна много силно и настоящия. Именно Уелтон вкара първия гол при успеха с 2:0 над Шкупи в Скопие от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. 

През миналата кампания Стандард се размина с участие в евротурнирите. Целта пред отбора сега е да спечели излаз на континенталната сцена.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели