Българка проплака след 3 дни в Созопол: Положението не е розово, не идвайте!

Българка се оплака в социалната мрежа колко скъпо й идва морето в Созопол. Дамата, която в „ТикТок“ е с никнейм @alexandrinapopova, признава че не е очаквала почивката да й излезе така солено. 

Жената разказва, че вече от три дни се подвизава в една от най-желаните черноморски дестинации и въпреки че не плаща спане, дълбоко в портфейла й е бръкнал друг неочакван разход. 

Ето какво споделя тя във видео обръщение в социалната мрежа:

Вече трети ден сме на морето в Созопол и често казано съм доста разочарована. Винаги съм била привърженик на това да мотивирам хората да си стоят в България и да почиват повече тук, но тази година вече ми дойде до гуша.

Вече сме трети ден тук и въпреки че спим в апартамент на приятел, т.е. не плащаме, нещата въобще не са розови. Значи, първо – когато отидеш на плаж, ти даваш 10 лева за паркинг да си оставиш колата. Понеже вечерно време, тук всичко е с абонаменти из града, даваме между 10-15 лева на вечер за паркинг. Вчера сме паркирали на място, на което не сме видели табела, че е само за живущи и днес ни сюрпризираха с рапатриране и 82 лева, така че…

 

@alexandrinapopova

 

♬ original sound – Sanya’s world/ Travel blogger

Сподели