Галатасарай потвърди за трансферен удар преди евентуалния сблъсък с Лудогорец

От Галатасарай официално потвърдиха, че водят преговори с Пари Сен Жермен за привличането на нападателя Мауро Икарди. Както е известно, турският първенец ще бъде съперник на родния Лудогорец в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, ако и двата отбора се класират за него.

“Започнаха официални преговори с футболиста и неговия клуб Пари Сен Жермен по отношение на трансфера на професионалния играч Мауро Емануел Икарди Риверо”, се казва в съобщението на Галатасарай.

Според Фабрицио Романо обаче вече има сделка между двата клуба на стойност 10 млн. евро, като аржентинецът днес пътува за Истанбул, където да завърши своя трансфер. Междувременно, от “Джим Бом” решиха да намекнат за предстоящото пристигане на Икарди именно с участието на популярния журналист. Оттам публикуваха видео, в което турският админ на известната страница в социалните мрежи 433 и фен на тима – Метеджан Камбур, получава обаждане от Романо, който му казва: “Метеджан, имам невероятни новини! Галатасарай тъкмо уреди поредното чудесно попълнение. Следи социалните медии”.

По-късно от истанбулския гранд на практика потвърдиха предстоящия трансфер, след като именно с друго видео в социалните мрежи призоваха своите фенове да бъдат на летище “Ататюрк” тази вечер в 23:59 часа, за да посрещнат Икарди, който през миналия сезон игра като преотстъпен в Галатасарай, записвайки 26 мача с 23 гола и 8 асистенции във всички турнири.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели