Треньорът на Сепси: Трябва да внимаваме изключително много и на реванша

Българският вицешампион ЦСКА – София започна със загуба от 0:2 срещу румънския Сепси в Лигата на конференциите този сезон. Въпреки убедителния успех старши треньора на отбора от северната ни съседка – Ливиу Чиоботариу, изрази мнението, че мачът не е бил особено лесен за неговите момчета.

„Мачът беше доста труден срещу силен съперник. Беше създадена фантастична атмосфера. Доволен съм от резултата. Той ни дава възможност да се надяваме и на добър изход в реванша. Защитата ни беше организирана добре, това е четвърти пореден мач за нас без допуснат гол. Бяхме изправени пред опасни ситуации. Създадохме четири-пет ситуации още преди почивката. След първия ни гол имахме възможност да контролираме играта и да внимаваме за положения за реализиране на второ попадение. Резервите се включиха доста добре, доволен съм и от играта на фланговите ни играчи”, каза Чиоботариу.

Наставникът на румънците добави и, че победата в София нищо не означава, като всичко ще се реши след седмица.

“Няма еднакви мачове. Те са способни да обърнат развоя от сблъсъка. Ние имаме два гола преднина сега, но трябва да внимаваме изключително много и на реванша. Играем със силен отбор. Разполагаме с добър състав, но не трябва да забравяме и здравословните проблеми, които имаме. Програмата ни ще бъде тежка до следващия ни мач срещу ЦСКА”, добави Чиоботариу.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели