Коща за двубоя с Чимаев: Ще е луда битка, която ще приключи в първия рунд

Бившият претендент за титла в средна категория Паоло Коща отговори на заканите на Хамзат Чимаев. Двамата бойци трябва да премерят сили на 21-и октомври в Абу Даби на събитието UFC 294. Само няколко дни след обявяването на битката, Хамзат заяви, че ще разплаче Паоло Коща в клетката.

Ето как отговори бразилеца пред ММА репортера Ариел Хелуани.

“Много силно исках тази битка. Дейна Уайт също я искаше. Публиката също. Само Чимаев не я искаше. Той искаше битки с всички в по-леката категория, но не и с мен. Той е малко откачен. Все пак, аз го обичам. Той ми помага да изкарвам пари. В крайна сметка, той е добър боец и аз ще го победяна негова земя”, категоричен е боецът с прякор Борачина.

Коща дори описа как трябва да приключи двубоя.

“Мисля, че ще е луда битка, която ще приключи в първия рунд. Нокаут. Няма да се опитвам да го отказвам. Той също ще иска да ме нокаутира, така че предпочитам нокаут”, допълни 32-годишният бразилец.

За “The MMA Hour” Коща обясни и как се е зародила враждата между него и Чимаев. По време на тренировка на Коща в Лас Вегас Чимаев се е появил и е започнал словесна престрелка с него, която почти е преминала във физическа саморазправа.

“Мисля, че двубоят ще бъде с много високо темпо. Пресконференцията също ще бъде откачена. Мисля, че той ще е много агресивен и ще търси събаряния. Ще бъде страхотен двубой”

Сподели