Стилиян Петров: Имаше много по-талантливи деца от мен, но успях, защото съм непримирим

д

Стилиян Петров беше гост в първия епизод на спортния сезон в канала на известния ютубър Алпер Чочев. Проектът е колаборация между Чочев и Sportal.bg, като в следващите месеци ще ви покажем някои от най-известните родни спортисти и ще ви запознаем с техния път до голямата сцена.

Видеото е само първа част от страхотната история на Стилиян Петров, който е рекордьор по мачове за националния отбор на България. 

„За мен беше важна любовта към футбола. Дядо ми работеше на стадиона и аз бях постоянно с топката. Не бях един от най-талантливите, но притежавах любовта към футбола. Бях непримирим. Нещо, което липсва в повечето професионални спортисти“.

„Дисциплината при мен беше много голяма. Не бях и много добре физически. Имаше много по-талантливи деца от мен. Успях с желание. Работех технически и физически. Не можех да си примиря някой да е по-добър от мен. Знаех, че трябва да работя повече от други, за да съм по-добър от тях. Като малък съм чупил ръце 6 пъти, отказвал съм се от футбола 6 пъти“, споделя Петров за себе си. 

Вижте повече в епизода!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели