Виктор Николаев в шок заради шофьор, дал 11 пъти алкохолна проба, но накрая…

Румен Бахов разтърси ефира с прелюбопитна история. Той разказа как шофьор е дал цели 11 пъти алкохолна проба, но в крайна сметка такава не е отчетена.

Направил го е по искане от полицаите пред дрегер, но устройството не сработва, а те били категорични, че нямало как да не работи, защото било немско. И ти пишат отказ по документите, след това ходиш да даваш кръвна проба, споделя водещият Виктор Николаев при анонсирането.

Оставаш без книжка, докато в крайна сметка кръвната проба е излязла и е 0.0, но не е това въпросът. Въпросът е в празнините и възможността да се действа различно и субективно, коментира още той.

Повод за неговите думи бе това, което се е случило с Иван Кръстев. Мъжът е спрян за проверка, докато шофира колата си и полицаи са му направили полеви тест за наркотици.

Той е отчел наличието на наркотика бендодиазипин. Кръстев обаче уточни пред Румен Бахов, че никога не е вземал дрога. Вземал е само болкоуспокояващи заради двойната дискова херния, която има. Той е предложил на полицаите да го съпроводят до дома му, за да им покаже рецептата.

Те обаче отказали с абсурдния аргумент, че е длъжен да я носи в себе си.

Иван показа всички епикризи за болестта си, както и отрицателна проба за наркотици, която си е направил в частна лаборатория.

Тя не е призната от полицията и на мъжа е взета кръвна проба. Докато очаква резултатите от нея, Иван остава без шофьорска книжка.

Сподели