Жена влезе на ядрено-магнитен резонанс със секс играчка, стана страшно СНИМКА

Американка трябваше да получи спешна медицинска помощ след направен ядрено-магнитен резонанс, тъй като забрави да махне секс играчна от дупето си. В аналната играчка имало метални елементи, които са в разрез с провеждането на процедурата.

От доклада относно инцидента става ясно, че жената е влязла на ядрено-магнитен резонанс. Процедурата протекла и когато медицинското лице отишло отново в стаичката, за да издърпа масата, на която е лежала пациентката, жената започнала да крещи, оплаквайки се от болки и гадене. Тя била на път да загуби съзнание.

В документацията не се посочват с конкретика нараняванията й, но междувременно се появи рентгенова снимка, която се твърди, че е на пациентката. От нея се вижда, че в дупето си жената има тапичка, която е позиционирана дълбоко към коремната кухина.

Снимката беше придружена и от коментар, за който се твърди, че е на американски адвокат. Той твърди, че жената не е знаела за наличието на метални елементи в секс играчката. Производителят твърди, че играчката е силиконова, но в предната й част има две метални топки. Жената е решила да съди производителя на играчката.

Сподели