Локомотив (София) и Локомотив (Пловдив) се сблъскват в поредното „железничарско“ дерби

Отборите на Локомотив (София) и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в железничарското дерби от втория кръг на efbet Лига. Срещата в столичния квартал „Надежда“ започва в 21:15ч. 

Локомотив (София) стартира кампанията с минимален успех 1:0 над тима на Ботев (Враца), докато пловдивското Локо завърши наравно 1:1 с Ботев (Пловдив) на „Лаута“.

Локомотив (Пловдив) най-вероятно ще бъде без своя капитан Димитър Илиев. Лидерът на черно-белите получи разтежение по време на тренировката в сряда и в следващите дни тренираше на облекчен режим. Все пак той попадна в групата на тима за двубоя. Почти сигурно извън стартовите единадесет ще остане и нападателят Георги Минчев. Той все още не се намира в оптимално кондиционно състояние и тепърва ще трябва да навлиза в игрови ритъм. Тодор Павлов също е аут след претърпяна операция. 

Локомотив (София) уреди двамата си нови играчи за мача. Те ще могат да бъдат използвани от старши треньора. Ръководството на „червено-черните“ успя да картотекира последните две попълнения – дясното крило Стийв Траоре и вътрешния халф Диого Тейшейра. Очаква се именно португалецът да започне сред 11-те в средата на терена, а Траоре да е опция от пейката.

ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) – ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни състави:

ЛОКО СФ (3-5-2): Любенов; Диас, Д. Димов, Ентанкю; И. Найденов, Милошев, Станоев, В. Николов, Б. Франко; Франса, Д. Митков

ЛОКО ПД (4-4-2): Хоркаш; М. Силва, Паскалев, Сегура, Лясков; Дионе, Зебли, Х. Иванов, Маркес; Д. Илиев, Лима

СЪДИЯ: Никола Попов
СТАДИОН: „Локомотив“, София
НАЧАЛО: 21:15 часа


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели