Официално: Онана вече е играч на Манчестър Юнайтед

Андре Онана вече официално е играч на Манчестър Юнайтед. Дълго продължилата сага около неговото преминаване на „Олд Трафорд“ от Интер вече приключи. Тази вечер 27-годишният камерунец бе обявен като ново попълнение на „червените дяволи“. Той е подписал договор за следващите 5 години, като англичаните ще платят за правата му 55 милиона евро, 51 като фиксирана сума и още 4 под формата на бонуси.

„Да се присъединя към клуб като Манчестър Юнайтед е огромна чест. Цял живот работя за подобно нещо, преодолявайки много трудности. Да изляза на „Олд Трафорд“, за да защитавам вратата и да помагам на отбора, ще бъде невероятно изживяване. Това е началото на ново приключение с новите ми съотборници и новите амбиции, които да преследвам. Манчестър Юнайтед има страхотна история с велики вратари, но аз ще се постарая да оставя своята следа в следващите години. Развълнуван съм от възможността да работя отново с Ерик тен Хаг и нямам търпение да помогна на тима да печели. Решен съм да дам всичко от себе си, за да помогна на този велик клуб“, сподели Онана при представянето си.

Очакванията към Онана на „Олд Трафорд“ са огромни, тъй като той ще трябва да заеме мястото на вратар от класата на Давид де Хеа. Камерунецът вече отпътува при отбора за предсезонното турне в САЩ, а вероятно ще направи официалния си дебют срещу Уулвърхамптън на 14 август.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели