Интер и Челси се споразумяха за Лукаку, но адвокатът на нападателя бави трансфера

Интер и Челси най-после са постигнали договорка за трансфера на Ромелу Лукаку, с който нападателят да се завърне на “Джузепе Меаца” за постоянно, съобщават италианските медии. Става въпрос за твърдата сума от 35 млн. евро и още 5 млн., но под формата на бонуси.

Според информациите обаче сега има друг голям проблем пред завършването на сделката. Нито Интер, нито Челси са успели да се свържат с адвоката на играча – Себастиен Ледур, поради което финализирането на трансфера е поставено на пауза. На днешната си заглавна страница “Гадзета дело спорт” дори определя въпросния представител на белгийския национал като “шампион на обратите”. От вестника твърдят, че връзката между Ледур и “нерадзурите” е прекъсната заради факта, че адвокатът е предложил своя клиент на Милан и Ювентус през последните седмици. Бивши съотборници на нападателя също не могат да се свържат с него.

Местната преса дори подозира, че мълчанието от лагера на Лукаку се дължи на оферта, отправена от Ювентус към Челси. Става въпрос за 37,5 2,5 млн. евро или предложение, много подобно на това на миланския гранд. В “Тутоспорт” дори пишат, че има споразумение между “Старата госпожа” и Лукаку за годишна заплата в размер на 11 млн. евро. Джанлука Ди Марцио и Фабрицио Романо обаче уверяват, че подобен трансфер може да се случи само ако Душан Влахович бъде продаден преди това.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели