Моци: Футболистите бяха сърдити, не можеха да повярват, че такова нещо е възможно да се случи

Спортният директор на Лудогорец Козмин Моци застана пред медиите при завръщането на отбора от Косово. Снощи родният шампион допусна изненадваща загуба с 0:2 от Балкани на старта на Шампионската лига и значително намали шансовете си за продължаване напред. Бившият защитник обаче призна, че вярва, че в реванша тимът ще покаже характер.

“Тежък резултат. Загубихме един мач, чакаме следващата седмица реванша, в който аз вярвам, че момчетата ще покажат характер и по-добра игра. Нищо не ни остава освен да се борим докрай.

Не знам каква е причината. Според мен са доста причините, които трябва и ние да си ги намерим и да изчистим грешките. Следващата седмица не трябва да ги допускаме.

Влязохме в съблекалнята след мача, момчетата бяха сърдити и те не можаха да повярват, че такова нещо може да се случи. Балкани показа добро лице и добър футбол и бе заслужена победата им.

Вярвам в обрата, нормално е да вярваш. Не са много нещата, които могат да се кажат. Момчетата трябва да излязат, да играят както тренират, да покажат силен характер и нещата ще вървят нагоре”, заяви Моци.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели