Интер отново води преговори за нов генерален спонсор

Италианският гранд Интер води преговори с “Парамаунт ” за дългосрочен спонсорски договор, съобщава “Гадзета дело Спорт”. Стрийминг услугата красеше фланелките на тима по време на финала в Шампионската лига, а сега шефовете на “нерадзурите” се надяват да успеят да се споразумеят за контракт за три години. 

Миланският гранд имаше сериозни проблеми в последните две години, след като развалиха дългосрочното си партньорство с “Пирели”. Първо DigitalBits. Компанията за криптовалута не успяваше да поддържа плащанията по контракта на стойност 30 милиона на сезон и бяха окончтелно отстранени през април. Сега шефовете на Интер се надяват да постигнат дългосрочен контракт с “Парамаунт ” , който се очаква да носи на тима по около 20 милиона евро на сезон. Съвсем наскоро стрийминг платформата водеше такива разговори и с Челси, но сделката бе отхвърлена от ръководството на Премиър лийг. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели