Интер се разбра с украинец, но предлага договор и на Лорис

Интер продължава търсенето на заместник на Андре Онана, който е напът да премине в Манчестър Юнайтед. Според “Екип” финалистът в Шампионската лига е приготвил оферта за Юго Лорис. Френският вратар има договор с Тотнъм за още една година, но обяви, че иска да напусне и “шпорите” няма да му правят проблем. 36-годишният страж има предложения от Саудитска Арабия, а вече отказа оферти от гръцски и турски клубове.

“Нерадзурите” обсъждат няколко варианта за бъдещия вратар на тима. Те имат интерес към Ян Зомер от Байерн. Според италиански медии пък клубът вече е постигнал договорка с вратаря на Шахтьор Анатолий Трубин и той е готов да подпише 5-годишен договор, според който ще получава по 1,8 милиона евро на сезон.

Трубин, който ще навърши 22 години следващия месец, е оценяван от Шахтьор на около 15 милиона евро. Тази сума няма да представлява проблем за Интер, ако получи около 50 милиона за Онана. Италианците изчакват трансферът на камерунеца да стане факт преди да отправят оферта към украинския клуб.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели