Милан се прицели в крило на Айнтрахт (Франкфурт)

Треньорският щаб на Милан е заинтересован да подпише с крилото на Айнтрахт (Франкфурт) – Йеспер Линдстрьом, предава немското издание Bild. “Росонерите” се нуждаят от играч на тази позиция след завръщането на Брахим Диас в Реал Мадрид и вече Стефано Пиоли мисли за подходящ заместник в седмиците преди старта на новия сезон

Линдстрьом остави добри впечатления от представянето си през последната кампания. 23-годишният младок вкара 9 гола и направи 4 асистенции. Датчанинът, който вече има 10 мача за националния си отбор от своя страна също е възможно да прояви интерес към отборът от Милано, защото медиите в Германия сочат, че играчът иска да се присъедини към състав, който се състезава в Шампионската лига.

Твърди се, че към Линдстрьом интерес проявява и английският Нюкасъл, който също през идната кампания ще играе в “турнира на богатите”.

От Анйтрахт (Франкфурт) биха искали да продадат играча за сума между 30 и 40 млн евро, като порталът Transfermarkt го оценява една идея по-малко – 28 млн евро.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели