В Италия свързват Милан с пореден нападател

Милан продължава търсенето си на нов централен нападател, като поредното име, което се споменава в италианските медии, е това на Булае Диа от Салернитана.

Само преди два дни от досегашния му клуб Виляреал потвърдиха, че “морските кончета” са платили 12 млн. евро, за да закупят сенегалския национал, който през миналата кампания заби 16 гола в 33 мача като преотстъпен, като единствено Виктор Осимен от Наполи и Лаутаро Мартинес от Интер отбелязаха повече попадения от него в италианския елит. Според информациите в договора на Диа със Салернитана има откупна клауза в размер на 25 млн. евро, но тази сума все пак може да подлежи на преговори и да бъде намалена с включването на играч като Лоренцо Коломбо или Даниел Малдини.

От “Гадзета дело спорт” обаче уточняват, че приоритетни цели пред Милан в атака остават Джанлука Скамака от Уест Хам и Алваро Мората от Атлетико Мадрид, докато Николо Скира подчертава, че отскоро агент на 26-годишния играч е Вадим Василиев, който е в много добри отношения с главния скаут на “росонерите” Жофри Монкада – новият “двигател” на трансферните планове на клуба.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели