Близнаци си направиха ДНК за забавление и майка им жестоко загази

Във Великобритания мъж обвини съпругата си в изневяра благодарение на семеен ДНК тест, закупен от две от децата му.  

Животът на мъжа беше разбит, когато 17-годишните му деца близнаци, момче и момиче, получиха резултатите от тестовете си. Оказа се, че той не е техният биологичен баща, уточнява Glasnews.bg.

„Със съпругата ми Кели се познаваме повече от 20 години и сме женени от 18 години. Имаме близнаци на 17 години и разбрах, че не са мои преди два дни. Влюбихме се, оженихме се. Месеци след като се оженихме, имахме голяма битка за това в каква посока искаме да развием бизнеса си и аз напуснах дома. Тя дойде при мен няколко седмици по-късно и направихме компромис. Оттогава сме неразделни“, казва мъжът, съобщава изданието Míggog.

Жената призна, че през това време е препила и е спала със случаен мъж, но увери, че след това никога не му е изневерявала.

„Кели непрекъснато плаче и моле за прошка. Предателството ме дезориентира. Казах на Кели, че имам нужда от време, за да го оправя и сега живея в хотел. Няма да оставя децата си – може да не съм техен баща, но аз съм точно като техния баща и много ги обичам. Кели винаги е била прекрасна съпруга и страхотен бизнес партньор. Не знам дали мога отново да я гледам по същия начин, ще бъда ли отново същият човек“, казва мъжът.

В крайна сметка той реши да се върне в семейния дом, за да обсъдят ситуацията на четири очи и да чуят другата страна на историята. Двойката работи със семеен консултант и реши да запази връзката.

Сподели