Фратрия тренира на пълни обороти

Фратрия първи започна подготовка за новото първенство в Североизточната Трета лига. Осем пълноценни тренировъчни седмици планира треньорът Александър Бабич преди началото на сезона. Освен тренировките на футболния терен, отборът тренира в „Екопарк“ в Морската градина на Варна. 

Предвидени са занимания на плажа и във фитнеса. Важна задача е окомплектоването на състава преди началото на първенството. Амбициите на треньорския щаб са да има добра конкуренция на всички постове в тима. В момента отборът има осем нови попълнения. 

Вратар – Християн Христов;
Защитници – Васил Добрев, Димитър Василев и Давид Шакарян;
Полузащитници – Ивелин Кузманов и Тодор Кулев; 
Нападатели – Денис Кадир и Денис Васин.

Още четирима играчи са в клуба на пробен период. Тренировки започна и един от лидерите през миналия сезон Ясен Минчев, който се контузи през декември. Друго попълнение е част на треньорския щаб – Артем Филимонов. До края на юли тимът ще изиграе шест срещи. 

5 юли – Черно море II 
8 юли – Созопол 
15 юли – Лудогорец III 
19 юли – Ботев II 
22 юли – Фратрия II 
29 юли – Спартак II 

След двубоя с Лудогорец III в Разград (15 юли) е предвиден краткотраен лагер до следващия контролен мач с Ботев II в Пловдив (19 юли).

Автор: Пламен Трендафилов


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели