Мъж засне тайно как прави секс със 76 жени, но сега плаче неутешимо

Жител на Сингапур засне тайно със скрита камера секс със 76 жени, с които се е бил запознал в интернет, но после влезе в затвора. Това съобщава TODAY online. 

На 6 януари 2021 г. 32-годишният Йохан Виджая се срещнал с 25-годишна жена, чието име не се разкрива. Двойката се уговорила да се среща за секс веднъж седмично. Тези срещи, както се оказало по-късно, мъжът заснемал без знанието на партньорката си. Общо той направил 16 записа, в които любовницата му се появява гола.

Познат на мъжа не знаел за тези записи, но подал сигнал в полицията, след като Виджая започнал да я снима с мобилен телефон без разрешение. 

По време на разследването полицията иззела лаптопа му и други устройства за съхранение. Открити са общо 391 видеоклипа, 336 от които „съдържат елементи на воайорство“. Общо 76 жени се появяват в записите, направени през последните пет години.

Мъжът признал, че е заснел видеа с интимничене с различните партньори без тяхно знание. Той разказа, че през 2017 г. е купил камера, маскирана като преносимо зарядно, за да записва тайно видеа. 

Виджая се запознавал с жени чрез приложения за запознанства и след това ги уговарял да се срещат в дома му или в хотели за секс.

Когато поредната партньорка на мъжа вземала душ или използвала тоалетната, той поставял фалшивото зарядно устройство с камерата, така че то да е насочено към леглото. 

Виджая записвал видеата на своя лаптоп или външен диск, като кръщавал клиповете с името на жертвата и датата, на която клипът е заснет. Той обаче не е предоставял видеоклиповете на трети страни.

Виджая се призна за виновен в пет епизода на воайорство. Единадесет други подобни обвинения бяха взети предвид при постановяването на присъдата. 

Съдът постанови, че мъжът ще лежи само осем месеца в затвора, въпреки че може да получи до две години затвор за всеки от епизодите.

 

Сподели