Обидиха на зърна порноактриса, а тя грабна “Оскар“ за най-добри ци*и 18

Порнозвезда, прочула се със секс сцена в библиотека, призна, че в миналото са се подигравали на бюста ѝ. Кендра Съндърланд започва кариерата си в порноиндустрията, след като е изгонена от щатския университет в Орегон заради секс запис в библиотеката.

Оттогава тя е спечелила много награди с гърдите си, които са увековечени в тениска от лимитирана серия, пусната от рапъра Кание Уест.

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

Кендра разказа в канадски подкаст, че е имало тролове, които са се подигравали нейните „зърна като пеперони“, когато първите ѝ голи кадри изтекли в мрежата.

Водещият, обаче, напомни, че тя е носител на награда за най-добри ци*ци, „което си направо като „Оскар“, съобщава „Дейли Стар“.

Кендра разказа и как се е стигнало до първата ѝ гола сцена: „Посещавах университета в Орегон и започнах да се пускам на уебкамера, за да правя пари. Хората започнаха да ми казват, че ще стана известна, ако отида на обществено място“.

Някои фенове предложили кафене „Старбъкс“, но било твърде рисковано, затова тя избрала университетската библиотека. За нещастие, някои направил запис на видеото и го качил в най-големия порносайт в света като посочил истинското ѝ име. Това имало тежки последици за нея.

Изгонили я университета и получила забрана да влиза в кампуса. Дори сайтът за излъчване на живо я изгонил, а накрая била съдена и трябвало да плати глоба.

Но всичко това я отвело в Лос Анджелис и така започнала 9-годишната ѝ кариера в порното. Подписала договор с водещото студио Brazzers за много години, но сега е свободен агент и „свободна да си отварям краката и да летя“.

Сподели