Интер отхвърли първото предложение на Ман Юнайтед за Онана

Интер е отхвърлил първото предложение на Манчестър Юнайтед за вратаря Андре Онана. Лично мениджърът на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг настоява за неговото привличане на „Олд Трафорд“ и шефовете на „червените дяволи“ вече започнаха преговори с представители на „нерадзурите“. За момента обаче двете страни са далеч от постигане на споразумение, пише „Спортиталия“.

Офертата на Юнайтед е била от между 45 и 50 милиона евро, включително с бонусите, а това е доста по-малко от цената, която Интер е поставил на този футболист. Италианският клуб се надява да получи 60 милиона евро за камерунеца, като е готов да стартира евентуални преговори минимум от 50 милиона евро.

27-годишният вратар дойде в Интер като свободен агент от Аякс през миналото лято. Постепенно той се наложи като първи избор на Симоне Индзаги и измести под рамката ветерана Самир Ханданович. Онана записа 41 мача през изминалия сезон, в които допусна 36 гола и имаше 19 „сухи“ мрежи.

Междувременно обаче в Интер вече се оглеждат за евентуален заместник на Онана. Говори се, че „нерадзурите“ са се насочили към стража на Шахтьор (Донецк) Анатолий Турбин.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели