Клаузата, която дава на Гюндоган спокойствие относно проблемите на Барселона с Ла Лига

Най-новото попълнение на Барселона Илкай Гюндоган се е разбрал с клуба в договора помежду им да бъде включена специална клауза за неговото прекратяване, съобщава The Athletic.

Както е известно, през последните няколко трансферни прозореца клубът има проблем с регистрирането в Ла Лига на привлечените футболисти и новите договори на своите играчи. Така например през това лято Барселона трябва да осъществи печалба от 50 млн. евро, за да впише своите попълнения. Ето защо, ако на “Камп Ноу” не успеят да постигнат това изискване, Гюндоган ще може да си тръгне като свободен агент и така да избегне потенциалния сценарий да не може да играе за отбора през първия полусезон.

Междувременно, появиха се информации, че най-вероятният номер на германския национал при “блаугранас” ще бъде петицата, която беше освободена от напусналата клубна легенда Серхио Бускетс. Доскорошният капитан на Манчестър Сити играеше за английския шампион с осмица на гърба си, а за “Бундестима” носи фланелка с номер 21.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели