Манчестър Юнайтед отново преговаря с Рабио

Манчестър Юнайтед отново иска да привлече Адриен Рабио, който беше трансферна цел на клуба и миналото лято. “Ди Атлетик” разкри, че “червените дяволи” вече са влезли в контакт с представители на халфа. Неговият договор с Ювентус изтича в края на месеца и французинът ще стане свободен агент. 

“Бианконерите” имат желание да задържат Рабио. 28-годишният полузащитник е в отлични отношения със старши треньора Масимилиано Алегри, а освен това беше един от най-добре представилите се футболисти на отбора през миналия сезон. В общо 48 мача във всички турнири той вкара 11 гола и направи 6 асистенции. 

Рабио никога не е криел, че планира един ден да играе в Англия. Като юноша той е имал кратък престой в академията на Манчестър Сити, преди да се върне в родната си Франция. 

В желанието си да добави класа към халфовата линия Манчестър Юнайтед отправи три оферти за Мейсън Маунт, но Челси ги отказа. От “Олд Трафорд” проявяват интерес и към Мойсес Кайседо от Брайтън.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели