Мечка виси от прозорец на къща, след като вътре е изяла… ВИДЕО

Необичайна гледка беше запечатана на видео и разпространена в мрежата. Случката се е случила в американския щат Колорадо.

На кадрите се вижда мечка, която се измъква от прозорец на къща. Звярът виси няколко минути от перваза на втория етаж, мъчейки се да се смъкне невредим надолу.

Съседката Хайди Хана разбрала, че при нахлуването на мечката в зелената къща съседите ѝ не си били у дома. Тя се обадила на полицията в Стиймбоут Спрингс.

За да проникне в къщата, мечката нахлула през прозореца на долния етаж и се изкачила нагоре. Няколко минути мечката се опитва да слезе без да се нарани, но накрая решава, че височината е твърде голяма и се мята обратно вътре. Тя излиза по пътя, по който е дошла, и изчезва в гората.

Собственикът на дома Райън МакФарлън заяви, че разбрал за неканения гостенин, когато бил на работа. Мечката си забила ноктите и счупила прозореца, след което нахлула вътре. Тя изяла кълцаното свинско, което той си бил приготвил за вечеря, почерпила се с още неща от килера, и бутнала всички растения в къщата.

Той се притеснявал, че щетите ще са за десетки хиляди долари, но всъщност не било така. Собственикът каза още, че е благодарен, че мечката е била „учтив гост“.

 

Сподели