Приказно красива полякиня открита мъртва в найлонов чувал в Гърция, какво се е случило ВИДЕО

27-годишна полякиня е открита мъртва на гръцкия остров Кос, съобщават местни медии. 

Голото тяло на Анастасия Рубинска, която е била в неизвестност от 12 юни, е било увито в чаршаф и сложено в черен чувал за боклук. Той от своя страна бил скрит старателно в тревата под дърво и покрито с клони.

На трупа на Анастасия попаднал доброволец, който се включил в издирването. 

Рубинска е убита в изоставена къща близо до мястото, където е открит трупът й. Най-вероятно е била удушена, защото при първоначалния оглед не са открити други следи от насилие.

Къщата се намира близо до дома на основния заподозрян за зверството, който обаче отрича да има нещо общо с убийството. Първоначално той е заявил, че само е изнасилил момичето, но по-късно е променил показанията си, заявявайки, че не е правил секс с жертвата. 

Той е опитал да прехвърли вината на 28-годишния партньор на полякинята, въпреки че мъжът има алиби за времето, в което тя е била убита.

32-годишният мъж от Бангладеш е казал пред полицаите, че е срещнал Анастасия пред минимаркет малко преди 21:00 часа и двамата са отишли в къщата му.

Двамата останали там известно време, пили бира и вино, а след това той я закарал до централно място, за да се срещне с приятеля си.

Съквартирантът на заподозрения, който е от Пакистан, потвърждава, че в нощта на изчезването си младата жена е била в дома им и пиела бира.

В събота, 17 юни, мобилният й телефон е намерен от случаен минувач на улицата пред необитаема сграда в Мармари, близо до дома на 32-годишният мъж. Ден по-късно е намерено и тялото на полякинята.

По данни на ERT полицията разполага с видео, на което се вижда как 32-годишният мъж и 27-годишната жена напускат къщата.

Анастасия Рубинска е пристигнала в Гърция преди месец и е започнала работа в един от хотелите на остров Кос. Живеела е с 28-годишния си приятел от Полша, който е подал сигнала за изчезването й.

Основният заподозрян за отвличането на полякинята е арестуван. Той и последният човек, с когото 27-годишната се е срещала преди изчезването си. Властите се усъмняват в него, когато откриват, че си е купил билет за Италия.

Полицията не е изключва срещата между двамата да е станала по повод доставка на наркотици. 

Въпреки че всичко сочи към вината на 32-годишния мъж от Бангладеш, засега няма сериозни доказателства, които да го свързжат пряко с убийството, като очевидци или видеозаписи. 

 

Сподели