Наполи пуска Джунтоли в Ювентус

Наполи най-накрая е решил да удовлетвори желанието на спортния си директор Кристиано Джунтоли да премине в Ювентус. Очаква се в следващите 48 часа неаполитанците да разтрогнат договора му и той да поеме в посока Торино, съобщава радио „Кис Кис“.

Не е тайна, че Ювентус от доста време се опитва да привлече трансферния гуру на неаполитанците. Самият той също иска да опита късмета си при „бианконерите“. Договорът му с Наполи обаче е за още година, а собственикът на клуба Аурелио Де Лаурентис досега отказваше да го пусне.

Последните информации обаче твърдят, че босът е омекнал и е готов да освободи Джунтоли. Това е проличало и от пресконференцията за представянето на новия треньор Руди Гарсия, на която директорът не присъстваше. Преди това той не е имал думата и при раздялата с Лучано Спалети.

51-годишният Джунтоли е работил още в Специя и Карпи, преди през 2015 година да премине в Наполи. Именно на него се приписва голяма заслуга за спечелената от клуба титла през миналия сезон заради чудесните трансфери, които направи в последните години, привличайки играчи като Виктор Осимен, Ким Мин-Жае и Хвича Кварацхелия.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели