Орманджиев за жребия: Няма да ни е лесно, но не трябва да бъдем прекалено респектирани

Изпълнителният директор на ЦСКА – София – Стоян Орманджиев, жребия на отбора в Лигата на Конференциите, който ще противопостави “армейците’ срещу румънския Сепси във втория предварителен кръг на турнира. Орманджиев пътува специално до Нион, Швейцария, където бе изтеглен жребият.

„Не случихме на лек съперник, с оглед на това, че бяхме поставени, а се паднахме с носителя на купата на Румъния в последните две години. Турнирен боец. Няма да ни е лесно, но в същото време не трябва да бъдем прекалено респектирани, тъй като имаме сериозни амбиции за следващия сезон. Все пак ние сме ЦСКА и имаме традиции в евротурнирите. Разполагаме с достатъчно време до срещите – повече от месец. Ще се запознаем детайлно със Сепси, със силните и слабите им страни. Такъв съперник ще ни държи мотивирани и пределно мобилизирани и няма как да се допусне подценяване. Можем да кажем, че жребият е добър чисто от логистична гледна точка. Пътуването за гостуването на останалите съперници в нашата разбивка щеше да е много по-дълго и трудно за организиране. Сега ще има възможност повече наши фенове да дойдат и да ни подкрепят“, заяви Орманджиев, който вчера представяше ЦСКА в Нион.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели