Три са причините Реал Мадрид да се откаже от Хари Кейн

От Реал Мадрид са се отказали от намерението си да привлекат головата машина на Тотнъм Хари Кейн, потвърждава журналистът на Relevo Хорхе Пикон, който посочва три основни причини за решението на “Кралския клуб”.

Първата причина е свързана с високата цена, която президентът на “шпорите ”Даниел Леви иска за своята звезда, като се предполага, че става въпрос за сума от поне 100 млн. евро. Освен това на “Сантиаго Бернабеу” имат притеснения относно възрастта на английския национал, който след около месец ще навърши 30 години. Не на последно място, клубното ръководство иска финансовите и спортно-техническите му усилия да бъдат насочени върху Килиан Мбапе, без значение дали лидерът на Пари Сен Жермен ще пристигне в Мадрид през това или следващото лято.

Въпреки това Кейн не може да се оплаче от липсата на ухажори, като напоследък се споменават имената на Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен. Реал пък вече се сдоби с нов нападател през това лято – Хоселу, но очакванията са той да бъде втори избор за върха на атаката на тима.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели