Бъкетс и Мамбас са на крачка от финала в Четвърта дивизия

Отборът на Хюстън Бъкетс е на само една крачка от класиране за финала на Четвърта дивизия още в дебютния си сезон в първенството. Хасковлии постигнаха успех в първия мач от полуфиналната си серия с Движи Се-Проензи, след като надвиха съперника си с 68:53. По този начин Бъкетс повеждат с 1-0 в общия резултат преди втората среща, която ще се проведе на 26 юни от 20:00 часа.

Иван Иванов бе топреализатор за Хюстън Бъкетс с 20 точки и 6 борби. Филип Филипов допринесе с дабъл-дабъл от 16 точки и 20 овладени топки, капитанът на тима Данаил Димитров приключи срещата с 15 точки и 13 борби, а Валентин Иванов записа 11 точки и 10 борби.

View this post on Instagram

A post shared by НАЛБ (@nalb.bg)

Драгомир Цанов наниза 17 точки за Движи Се-Проензи. Капитанът Ангел Братанов реализира още 14, а Петър Данчев завърши с 10 точки, 9 борби, 8 асистенции и 5 откраднати топки.

Дъ Блек Мамбас също продължава с успешното си представяне в плейофите на Четвърта дивизия. „Мамбите“ вече са на крачка от финала, след като победиха Т.Н.С.-Ентъртейнмънт със 70:63 в първия мач от полуфиналната серия между двата тима. Така Мамбас се сдобиват с аванс от 1-0 преди втория двубой на 25 юни от 13:30 часа.

View this post on Instagram

A post shared by НАЛБ (@nalb.bg)

Павел Теофилов завърши с дабъл-дабъл от 28 точки и 21 борби плюс 5 асистенции за Дъ Блек Мамбас. Георги Банчев наниза 16 точки, включително последните 7 за отбора си в мача. Страхиня Велагич отбеляза още 11 точки.

Иво Георгиев финишира с 18 точки за Т.Н.С-Ентъртейнмънт. Калоян Велинов допринесе с още 13 точки и 9 борби, а Марио Юруков записа 11 точки и 10 борби на сметката си.

Сподели