Вижте бурните алкохолни подвизи на Грийлиш по случай требъла на Ман Сити

Манчестър Сити спечели така желания требъл след победата над Интер с 1:0 във финала на Шампионската лига и момчетата на Гуардиола се отдадоха на заслужен купон след края на тежкия сезон. Един от играчите на Пеп обаче надмина всички в празненствата и това определено бе Джак Грийлиш.

Крилото на Сити даде старт на партито след успеха над Интер още в събота вечерта, като поведе скандиранията в съблекалнята, а след това напусна стадиона с бира в ръка и с високоговорител.

След като купонясва със съотборниците си в хотела на тима в Истанбул до неделя сутринта, 27-годишният играч все още бе облечен в екипа на Сити, като очевидно дори бе нямал време да се преоблече.

След като отборът се върна в Манчестър за кратко, Грийлиш не губи дълго време и отпътува с частен полет за испанския курорт Ибиса, като бе заедно с Ерлинг Холанд, Фил Фоудън, Кайл Уокър, Калвин Филипс и други от тима на “гражданите”. Играчите са се приземили около полунощ местно време и веднага са се отправили към известния клуб “Pacha”, където са купонясвали до изгрев слънце.

Папараците уловиха тежките за Грийлиш последствия от алкохолните партита. На сутринта той трябваше да бъде носен от съотборника си Кайл Уокър при излизането от хотела в Ибиса, а на летището е бил в такова състояние, че едва е вървял и дори персоналът му е предлагал инвалидна количка.

На вчерашния парад по случай требъла шоуто на Грийлиш продължи. Той бе заливан с шампанско от добрия си приятел Ерлинг Холанд, a Рубен Диаш и Калвин Филипс наливаха в устата му водка. Самият играч бе гол до кръста и куфееше на макс по време на парада.

Джак Грийлиш сподели голяма част от празненствата си в социалните мрежи. Очаква се той да се присъедини към състава на Англия днес, като редица фенове се шегуват с футболиста, че след бурните празненства едва ли знае дори на коя планета е. Тимът на Саутгейт гостува на Малта на 16 юни и три дни по-късно е домакин на Северна Македония в квалификациите за Евро 2024.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели