Инфарктен финал в Hell“s Kitchen, ето кой грабна 100-те бона

Сладкарят Станислав е големият победител в петия сезон на кулинарното шоу Hell’s Kitchen.

Както съобщи, подобна информация се появи още през април, а днес стана факт.

Мускулестият мачо влезе в оспорваната надпревара за 100 000 лв. с крехката Виолета, която през целия сезон даваше заявка, че е достойна за наградата.

В битката за победата в кухнята двамата финалисти разчитаха на колегите си Цветомира, Васил, Асен, Клавдия, Мартин, Цанко, Мацоев, Наталия и Виктор. Въпреки че помощниците на Станислав бяха с един по-малко, тъй като в последния момент се оказа, че Кристиан не се чувства добре, перничанинът се оказа по-добър от Виолета и се окичи с победата.

„Hell’s Kitchen е университет и ти завършваш с пълно 6“, похвали го Ангелов.

Станислав и Виолета извървяха дълъг път до финала. Сладкарят, който има стотици хиляди последователи в ТикТок, впечатли шеф Ангелов със силната си мотивация и желание да се учи. Перничанинът жънеше победа след победа и се превърна в естествен лидер.

Опитната Виолета също се отличи като един от тихите водачи в кухнята. Сдържаната участничка от София представяше пред шеф Ангелов едни от най-красивите презентации и най-вкусни ястия.

В шоуто се проведе и още един финал. В него сили премериха Виктория Капитонова и Мирослава Профирова. Риалити героините приготвиха пет чинии с основно ястие и десерт за 90 минути и бяха оценявани не само от шеф Виктор Ангелов, но и от неговите су шефове Светла и Никола, както и финалистите Станислав от Перник и Виолета от София. 

Журито опита ястията им и след гласуване реши, че по-добрата звездна готвачка е Виктория. 

Сподели