Майката на Мъск прослави България, както никога преди

Майката на Илон Мъск, най-богатия човек на планетата, си хареса БГ рокля, дело на Десислава Тошева, и грейна с нея на корицата на световно списание за мода и начин на живот, пише „Телеграф“.

Мей Мъск, която е на 75, е в отлична форма и цял живот е работила модел. Тя е и пример за спазване на диети и начин на живот. В днешно време за снимки с нея буквално се редят на опашка, а тя сама си избира с кого и какво.

Париж

В Париж Мей Мъск била на обиколка за тоалети, като гледала не името на дизайнера, а дали роклята ще й хареса. Така попаднала в шоурум, където има тоалети, дело на Десислава Тошева, редом до тези на световни имена. Мей обаче избрала разкошна българска рокля в черно.

Толкова я харесала, че решила с нея да направи новата си фотосесия. Госпожа Мъск направила въпросната фотосесия на гръцкия остров Санторини. А след това благодарила на българката за тоалета.

Кан

Десислава Тошева заяви: „Задължително изпробвам първо на себе си всеки един модел“.

А след това добави, че не може да смогне на всички поръчки, но пък й е приятно, че я търсят толкова много. Сега пак ще бъде на фестивала в Кан, където миналата година бе поканена на бала на Ева Лонгория.

На Лазурния бряг Десислава Тошева ще представи свои тоалети в шоурума за висша мода. Нейни тоалети и на бранда й „Кавиър“ носят холивудски звезди и европейски аристократки.

Миналата година тя предизвика фурор на Бала на дебютантките в Париж, като нейна рокля бе обявена за най-стилната.

Сподели