Годеникът на загиналата милиардерска щерка Мина в шок: Не вярвам, тя ще се върне!

25

Мурат Гезер – годеникът на милиардерската щерка Мина Башаран, която загина при катастрофата на частен самолет в Иран, е в много тежко състояние. Той е в шок – пие лекарства и още не може да повярва, че е изгубил любимата си, пише турският „Хаберлер“.
„Тя ще се върне. Не вярвам. Тя ще се върне“, повтарял той на близките си, които се опитвали да го успокоят.

Както съобщи, 28-годишната Мина се прибирала от моминско парти в Дубай към Турция. Мурат искал да я изненада и я чакал на летището, без тя да знае. Девойката така и не пристигнала.
 
След като стана известна новината за трагедията, младият мъж не е напускал къщата на възлюбената си. Там продължават да се стичат роднини на загиналата Мина.
 
Междувременно бяха обявени имената на 10-те жерти на катастрофата – Мина Башаран, Синем Акай, Ясмин Барух Силони, Бурчу Гюндоган Урфа, Лиана Хананел, Айше Анд, Аслъгюл Измирли, Зейнеп Кошкън, Мелике Форче, Еда Юслу.

Тленните им останки, които сега се намират в Диарбекир, ще бъдат транспортирани с военен самолет в Истанбул до летище „Ататюрк“.
 
Стана ясно още, че трима души от компанията са отказали в последния момент да се качат на фаталния самолет. Един от тях имал страх от малки самолети.
 
Появиха се и последните снимки, които компанията на бъдещата булка си е направила преди фаталния полет. Едната от тях е в Дубай, а другата е с екипажа на разбилия се самолет.
 

Сподели
loading...