58-годишна учителка не могла да повярва, когато я поканили за модел (СНИМКИ) |

59

Когато видяла предложението на модната агентура в пощенската си кутия, Евън Бренън от Лондон помислила, че някой си прави шежа с нея. Жената смело го изхвърлила, но пристигнало още едно, а след нещо и трето.

През целия си живот Евън никога не била приемала участия във фотосесии или ревюта. А и от гледната точка на своите 58 години вече не мислила, че това би могло да стане.

Когато била млада, тя записала няколко плочи, но с това приключил целият й път към славата. Така поне си мислила тогава, пише The Metro.

Накрая с Евън се свързали и от самата модна агенция. Оттам й обяснили, че студиото се занимава само с възрастни модели, видели случайно Евън и точно от нея имали нужда. 

Едва ли не от скука Евън, която по онова време работела като учителка, се съгласила. След няколко дни всичко станало като на кино. Тя се оказала в Германия на снимки за Schwarzkopf. 

Моделнана кариера на Евън изведнъж потръгнала и следвали едно след друго предложения за рекламни снимки. 

Сега тази красива жена продължава да работи и като учителка по музика, съвместявайки това с работата си на модел. 

„Три години ми трябваха, преди да се отпусна напълно и да осъзная, че наистина съм модел. Но сега уверено мога да кажа, че обичам да позирам и да се снимам за списания“, казва тя. 

Сподели