Екзекутор на крампите спасява мнозина |

247

Мощен екзекутор на болката победоносно нахлу в борбата с крампите, измъчващи млади и стари. Преобърнал рязко представите за ефективност в надхитрянето на болезнените спазми, той донесе жадуваното облекчение при множество доволни хора.

Ефективността на работещата формула, известна у нас с името MagCombo, е потвърдена както от изпробвали, така и от най-високо равнище – лекари и фармацевти. Впечатлена от ефикасното му действие, чаровната Магдалена от София категорично заявява: „Той просто работи – нямам схващания и се чувствам отлично.“ Нейният опит не е случаен, потвърждават го думите и на д-р Иво Павлов от Хасково, експертно оценил специалните качества на MagCombo: “С маслената си форма той се усвоява пълноценно от тялото, а това е най-важното условие за работещ магнезиев продукт.“ Предпочитан навсякъде и доказал качествата си, той бързо се превърна във фаворит и на фармацевтите: “Това, което пациентите биха получили с поглъщането на 6 таблетки, MagCombo им го дава само с 1 капсула.“ – изказа професионалното си мнение Теодора Атанасова, фармацевт от Стара Загора.

Вижте още истории от първо лице за MagCombo:

Само 1 капсула MagCombo е достатъчна за деня

Често в практиката си назначавам магнезиева терапия, тъй като магнезият е жизненоважен за тялото. Професионалната ми препоръка е насочена към продукта MagCombo (Магнезий Комплекс), защото той има редица важни предимства. Комплексният му състав (магнезий витамини С, В6, В2 и B12) осигурява неговото многопосочно благотворно въздействие върху здравето. С маслената си форма той се усвоява пълноценно от тялото, а това е най-важното условие за работещ магнезиев продукт. Само 1 капсула MagCombo  е достатъчна да осигури необходимото за деня количество полезни вещества.
Д-р Иво Павлов, ОПЛ, III-та ПОЛИКЛИНИКА, Хасково

MagCombo е единственият маслен магнезий

Масленият магнезий осигурява най-доброто усвояване на магнезия в тялото. Това е и причината да препоръчвам MagCombo на пациентите в нашата аптека. Той съдържа високо количество чист магнезий. Това, което пациентите биха получили с поглъщането на 6 таблетки, MagCombo им го дава само с 1 капсула. Удобен е и предпочитан, а и като цена е достъпен.
Фармацевт Теодора Атанасова, аптека „Дария“, бул. „Цар Симеон Велики“ 62, Стара Загора

Няма и помен от болките

Имах силни мускулни болки в крака. Потърсих помощ при невролог. Предписа ми да пия MagCombo. Още след петата капсула усетих подобрение – болките ми намаляха. Пия го вече месец и продължавам. По лекарска препоръка, за най-добър ефект и постоянство на резултатите, е добре да го взимам поне три месеца. Следвам този съвет и виждам, че има полза от MagCombo. Вече няма и помен от болките, крампите престанаха да ме мъчат. Резултатите са налице и се чувствам прекрасно. Много съм доволна, MacCombo ми донесе голямо облекчение. Силно препоръчвам.
Атче Мехмед Юсеин, Стара Загора, 52 години

Изтръпването в крайниците изчезна

Преди 3 години не знаех какво е стрес и умора. Един ден внезапно получих замайване, стягане в гърдите, задух, краката ми се подкосиха. И оттам се започна ходенето по доктори. Всички ми казваха, че си внушавам и съм добре. Започнах да вдигам пулс 130 удара в минута, изписаха ми бета блокер. Изписаха ми също лекарства срещу тревожност и панически предразположения.
За проблемите с краката взимах популярен магнезиев продукт, но подобрението беше минимално. После смених с друг, но отново с недостатъчен ефект. Тогава моя позната, фармацевт, ми препоръча MagCombo. Взимам го вече два месеца и съм почти толкова добре, колкото преди появата на проблемите ми. Изтръпването в крайниците изчезна, имам спокоен сън, драстично намалих лекарствата срещу тревожност. С приема на MagCombo се чувствам прекрасно и имам сила и енергия.
Генади Германов, Казанлък, 52 години

С MagCombo усетих разликата – схващането изчезна

Като минах 40-те, схващанията в мускулите зачестиха – най-вече в прасците. Личната лекарка ми каза да пия магнезий. Пила съм няколко продукта, от които приемах по цяла шепа таблетки всеки ден. А ефектът им не беше кой знае какъв. Затова, когато фармацевтката ми препоръча MagCombo, от който се пие само по 1 капсула дневно, аз веднага го купих. Приемам го вече 2 месеца и определено твърдя, че усетих разликата. Той просто работи – нямам схващания и се чувствам отлично.
Магдалена Гогова, 46 г., София


Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

 

Сподели