Скоростно отслабване с варен лимон-Няма да ви познаят след употребата на това вълшебно средство

171

Напитката, която предлагаме е изпробвана във времето и много добре пасва на хора, които искат да отслабнат значително и същевременно да подобрят имунитета си и да се предпазят от различни болести. Всички знаем за ползите то лимона  и останалие съставки в рецептата.

Въпреки, че лимоните се варят, в тях все пак остават полезни вещества, които ще ви бъдат от полза, като например минералите, които не се унищожават при варенето.     

Варен лимон
Има много ползи, които можем да получим с тази напитка. Той помага за изгаряне на мазнините и отслабвате постепенно и естествено. Със своето почистващо действие почиства нашето тяло, ускорява метаболизма и насърчава елиминирането на токсични вещества. Тук ще ви покажем какво трябва да имате под ръка и какво трябва да направите.                 

Какво ни трябва:

Джинджифил (1)

Лимони (5 броя)

Чесън (4-5 скилидки)

Минерална вода (2 литра)

Подготовка и употреба:

Първа стъпка: обелете лимоните и изстискайте сока. След това почистете чесъна и разбъркайте в блендер с лимоновия сок. След това се обелва и настъргва джинджифила, добавя се към смесителя и се разбърква, докато се получи хомогенно вещество.                 

След това налейте 2 литра вода в тигана и сварете лимоните с корите. Когато водата достигне точката на кипене, добавете сместа и гответе за няколко минути. Накрая отстранете лимоните и оставете да се охлади, за да се оставят в тенджера с капак.                 

Пийте чаша от напитката всяка сутрин на празен стомах, за да усетите ефекта. Тъй като лимоновият сок е подобен на действието на стомашния сок, той стимулира производството на жлъчката. В резултат на това се стимулира работата на стомашно-чревния тракт.                 

От друга страна, лимоновият сок успокоява и подобрява храносмилането. В крайна сметка, бързо и естествено ще се отървете от наднорменото тегло. Започнете да правите това питие всеки ден и забелязвайте резултатите

Сподели