Анджелина с порното развъртя нов грозен скандал в Instagram (СНИМКА) |

77

Анджелина Атанасова, която преди време пусна порно клипове с бившия си приятел Йордан, отново развъртя грозен скандал в социалните мрежи. Тя качи снимка на бившия си, на която той е в Сингапур и написа: „Майка ти и баща ти знаят ли за колко пари си даваш задника от дестинацията на снимката?“

Под снимката допълва: „А знаят ли жените как живя на мой гръб толкова време и как те извадих от общежитието, ти си нищо комплексирано пе**лче“. 

Ангелина, както е истинското й име, и Йордан преживяха бурна връзка с много събирания и раздели и неведнъж се обиждаха в социалните мрежи. В едно от страстните им завръщания, миската дори качи порно клипове в профила си в инстаграм. Тя обясни, че клиповете са изтекли в следствие на хакерска атака, но доста малко хора повярваха на това и я обвиниха, че си прави пиар с тях.

Този път скандала им провокира редица коментари, които плеймейтката си качи в профила си в Instagram. Повечето й последователи били убедени, че Йордан е продавал тялото си срещу луксозни преживявания, а други просто не разбират как толкова време се е занимавала с него. 

Сподели