ПРЕД 5000 ДУШИ В НДК: Рачков се гаври със Софка: Още ли си с Гринго или вече си влюбена в баща му?

278

Няколко дни, след като се завърна от меден месец в съседна Гърция, фолк звездата Софи Маринова изгря в „Забраненото шоу на Рачков“ в зала 1 на НДК. 43-годишната младоженка излезе на сцената, за да изпее два от най-големите си хитове – „Бурята в сърцето ми“ и „Джурджевдан“, нашумяла в изпълнение на Горан Брегович. На централно място, на първия ред се забелязваше и любимият й Гринго.

Рачков не пропусна да се пошегува с калпавия английски на Софка, който я мъчеше по време на участието й в имитаторското шоу „Като две капки вода“. Двамата се сближили именно покрай забавното предаване, което комикът води заедно със Зуека. Рачков бил много впечатлен от свежото й чувство за хумор и весел нрав. Зевзекът дори се пошегува и с новото й семейно статукво. Както е известно, колоритната певица дълги години бе като героиня от заплетен латино сериал заради любовните си отношения с доведения си син Дачо.

„Софи, виждам, че Гринго е в залата. Още ли си с него? Да не би вече да си влюбена в баща му?“, помайтапи се Рачков и развесели залата. После уж на шега скастри публиката в препълнената зала. 

През последните месеци Рачков пълни зали и салони из страната с шоуто си. Негов чест гост е шлагерният изпълнител Веселин Маринов. „Шегувам се със Софи и Веско, защото са ми приятели и знам, че няма да ми се разсърдят“, признава актьорът.

Припомняме, че той дори бе сред поканените на сватбата на Маринова и Гринго в края на март. На празненството Митко за пореден път се яви сам, без Мария Игнатова, с което затвърди версията, че вече нямат нищо общо помежду си.

За участието си в „Забраненото шоу на Рачков“ изпълнителите получавали 4-цифрен хонорар, пише седмичник. Сумата комикът плащал от джоба си, понеже заработвал стотици хиляди от продадените билети.

Сподели