ПОД НАПРЕЖЕНИЕ: Магърдич спи пред Би Ти Ви – арменецът загражда час по час шефовете на медията заради „Господарите“

1345

Няма и ден в последно време, в който продуцентът Магърдич Халваджиян да не е бил забелязван в периметъра на малкото НДК – там, където се помещават студиата и администрацията на Би Ти Ви.

Причината съвсем не е обикновена разходка в околния парк, а целенасочено заграждане на шефовете на телевизията, с които врелият и кипял в шоубизнеса арменец се опитва да води преговори за преместването си от конкурентната Нова тв, пише „Хотарена“ след информация от очевидци. 

Кланът Халваджиян от доста време иска да се върне обратно в програмата на Би Ти Ви, особено след като предаването им „Господари на ефира“ рязко изчезна от ефира. На няколко пъти те дори сами си пуснаха слуха, че нов техен проект вече е договорен за излъчване.

Халваджияните обаче съвсем не са единствените с тази цел, същите набези правели и други продуценти от Нова, които явно вече са усетили промените в собствеността там като заплаха. 

Около сделката за Нова тв служители и външни продуценти работят в несигурност, защото част от отделите са обезглавени и няма план за програмната схема. Би Ти Ви обаче си е наредила програмата до края на годината и едва ли ще опре до продуцентите от Нова тв. Вече е ясно, че през есента медията ще извади „Фермата“, както и нов сезон на „България търси талант“.

Сподели