Щерката на Майкъл Джексън с първи думи след опита за самоубийство: Лъжци!

47

Парис Джаксън, дъщеря на певеца Майкъл Джаксън, опроверга в Twitter слуховете, че се е опитала да се самоубие и нарече хората, които ги разпространяват „лъжци“.

Припомняме, че сайтът TMZ съобщи, че 20-годишният модел е била приета в болница, след като се е опитала да се самоубие в дома си в Лос Анджелис.

Говорител на полицията е заявил, че полицията в Холивуд се е озовала на сигнал за опит за убийство в 7.30 сутринта. Била е повикана и линейка, а „самоубиецът е бил откаран в местна болница“.

Джаксън вече един път се опита да се самоубие през 2013 година и заяви пред списание, че и преди това е правила такива опити няколко пъти.
Припомняме, че това не е първият случай, в който Парис трябва да опровергава фалшиви новини за себе си. В средата на януари тази година на нея й се наложи да опровергае информацията, че е болна и се подлага на терапия в лечебно заведение.

„Медиите преувеличават“, заяви тогава Парис и уточни: „Да, взех си почивка от работа, социалните мрежи и моя телефон, защото понякога ми се струпва прекалено много. Но съм щастлива, здрава и се чувствам по-добре от всякога“.

В миналото, единствената дъщеря на Краля на попа, която беше на 11 години, когато баща й почина, често говореше за проблемите й с депресията. В последните две години тя стартира сравнително успешна кариера на модел и направи дебюта си като актриса.

Парис Джаксън е дъщеря на Деби Роу, която беше женена за Майкъл Джаксън в продължение на 3 години през 90-те.

Сподели