Беновска: Г-да Радев и Борисов, имате ли научно-разузнавателен аналитичен екип да разкрие геополитическият поръчител на България срещу Турция в Нова Зеландия?

63

Беновска: Г-да Радев и Борисов, имате ли научено-разузнавателен аналитичен екип да разкрие геополитическият поръчител на България срещу Турция в Нова Зеландия?

Светът беше потресен от избиването на невинни хора и дори, деца в джамията Ал-Нуур в град Крайстчърч в Нова Зеландия. Извършителят Брентън Тарант се оказа 28-годишен фитнес инструктор, който ,забележете, напуска работа и обикаля Европа и Азия, като отделя специално внимание на Балканите и, забележете, на България. Кой го „вдъхнови“ за това проучване – историческата му грамотност, със сигурност, не е налице. И кой го финансира – заплатата му, със сигурност, не покрива този воаяж? И кой го мотивира да стане нечовешки масов убиец?

Вероятно, г-да Радев и Борисов, сте обърнали внимание на гневната реакция на президента на Турция Реджеп Ердоган, че отношение към исляма ескалира към масово избиване. “Атентатът, явно, е дълго планирано и мотивирано действие. Това не може да се подмине само като спонтанна атака. Разбирането, което олицетворява този убиец е взело за мишена нашата страна, нашата нация и лично мен, ясно се вижда как това разбиране заразява като раково образувание и западните общества.“- категоричен беше Ердоган.

Най-важното за България е кой и защо „поръча“ България? Кой поръча надписи на кирилица на оръжията на извършителя за боевете при връх Шипка през 1877 г., битката при Булаир 1913 г., имената на Константин II Асен и Фружин – синове на българските царе Иван Срацимир и Иван Шишман, останали в историята като организаторите на първото въстание срещу османските нашественици след завладяването на България?

Най-важното за България, днес, е Ердоган да не погази, в гнева си, споразумението с Борисов и да пусне бежанците към Европа. Защото България ще бъде, буквално, прегазена.

За това питам: Г-да Радев и Борисов, имате ли научено-разузнавателен аналитичен екип да разкрие геополитическият поръчител на България срещу Турция в Нова Зеландия?

Аз съм Беновска. И питам.

Сподели