Води ли се война между бивша и настояща за наследството на Ласкин? Истината:

67

Много се изписа за отношенията между бившата и настоящата съпруга на Иван Ласкин след ненавременната кончина на актьора. Забъркаха ги в скандали за наследството му, слуховете дори оставиха Алекс Сърчаджиева и дъщеричката ѝ без дом.

Има ли обаче дори и малка доза истина в това?

Ето какво сподели театралната звезда Мирослава Гоговска : актрисата е категорична, че в отношенията между близките до Ласкин цари мир и разбирателство, пише в. „Уикенд“.

„Нямаме никакви разправии с Алекс Сърчаджиева. Как може изобщо да се пише, че сме се сдърпали?! Грехота е! Не възнамерявам да споделям повече, тъй като не искам да обслужвам медиите“, обяви тя пред изданието.
Мирослава е бивша съпруга и майка на първородната дъщеря на Иван — Люба, която вече е над 20-годишна красавица.

Доказателство, че слуховете са си именно слухове, бе проведеният миналата седмица в Карабунар помен за актьора. Голямата му дъщеря присъства там редом до Александра и полусестра си София. Трогателният сбор се проведе в неделя в ловната база в Карабунар, а поводът беше 49-ият рожден ден на без време отишлия си артист. На събитието присъстваха стотина от най-близките хора и сътрапезници на Иван, сред които Димитър Ковачев — Фънки, Юлиян Константинов, Андрей Слабаков и др. Лееше се червено вино, а вкусната храна за гостите бе приготвил Ути Бъчваров.

„Ласкин ми беше много, много близък. Бяхме състуденти в първи курс на ВИТИЗ, работили сме доста заедно, а той пое от мен и Иво Сиромахов и предаването ни в радиото. Лично аз го направих ловец, въведох го в тези среди… Беше човек с прекрасно чувство за хумор. На 10 март щеше да навърши 49 години и затова решихме с неговата ловна дружинка да спретнем едно незабравимо парти за ЧРД“, коментира Ути събитието.

Припомняме, че изигралият Васко да Гама наш обичан актьор си отиде от този свят на 6 януари, след като години наред не жалеше черния си дроб и го товареше с преработката на огромни количества алкохол. През 2018-а той лежа няколко пъти по клиники заради цирозата си, като най-тежките му кризи бяха през есента и в началото на зимата.

Сподели