Чистачка спипала Джордж Клуни да облизва мръсния памперс на малкия Александър

49

Прислужницата на холивудския актьор Джордж Клуни избягала погнусена, след като го видяла да облизва мръсните памперси на близнаците. За случката сподели самата звезда, пише „Дейли мейл”.

По думите на 57-артист, действието се развива в Италия. Там той бил на снимки заедно със съпругата си Амал и близнаците Александър и Ела.

Клуни решил да се позабавлява. Той взел един чист памперс, намазал го с течен шоколад и го хвърлил в коша за боклук. Когато  дошла чистачката обаче, го извадил от боклука и започнал да го облизва. Виждайки всичко това, жената с писъци избягала от стаята. „Казах й, че Амал иска да знае дали Александър се е напишкал, или се е наакал”, разказва актьорът.

Говорейки за бащинството, той признава, че преди да срещне съпругата си, изобщо не си е представял, че може да бъде родител. „А сега изведнъж си имаме две дечица, които ме карат да се смея всеки ден”, отбелязва той.

Клуни подчертава, че децата му изобщо не плачат. За разлика от него. „Аз плача много повече от тях. Плача по четири пъти на ден, защото съм много изморен”, споделя звездата.

Превод
 

Сподели