ИСКРЕНО И ЛИЧНО: Наталия Гуркова разкри кое й дава сили след убийството на съпруга й

357

Все повече млади жени отлагат раждането на деца в името на развитието на своята кариера. В България е трудно да си жена, но приоритетите се променят с времето. Ако първоначално една млада жена е концентрирана върху професията и кариерата си, когато се появят децата, нейното внимание и сили се насочват към тях. Българката умее да разпределя приоритетите си. Това заяви бившата Мис България Наталия Гуркова пред Нова телевизия.

Гуркова коментира и увлечението на младите момичета към пластичните корекции: „Аз съм фен на по-естествената красота. Не знам в България защо се наложи тази красота, дело на пластичните хирурзи, с екстеншъни, които не създават такъв естествен вид. Нека се наложи по-приятният вид, както изглеждат дамите по света. Малко сме балкански манталитет. Красивото и нормите на естетиката у нас се различават от тези по света“.

Според бившата миска момичетата могат да почерпят идеи от някоя световна личност или модна икона. „Моят индивидуален стил е въпрос на личен вкус, изградила съм по-класически стил, рядко експериментирам с визията си. Българката е модерна, космополитна. Имаме и много талантливи български дизайнери, особено във висшата мода. Когато имам повод, винаги слагам рокли на български дизайнери. 

Гуркова коментира и своята лична драма – загубата на съпруга й – милионера Джордже Михалевич, който бе застрелян в ЮАР: „Сила намирам във вярата ми в Бог, във вярата ми в самата себе си. Сила намирам в своето семейство, своите приятели, сила ми дават децата. Сила извира и от мен самата“.

„Искам да кажа на българската жена да има по-голямо самочувствие, защото тя има основание за това. Жената трябва да бъде женствена. Това е нашата най-голяма сила и нещото, което не трябва да променяме“, заяви Наталия Гуркова.

Сподели