Софка за Мария Илиева: Направо изби рибата! (ВИДЕО)

171

„Беше неземна! Адмирации за труда и таланта! ????…Ти направо изби рибата – визия, орнаментика всичко. Адмирации“. Така Софи Маринова коментира изпълнението на Мария Илиева на втория концерт от новия сезон на „Като две капки вода“.
 

В понеделник поп певицата влезе в образа на ромския славей и изпя нейния хит „Плачещо сърце“.

С перфектната си трансформация и изпълнение Мария Илиева спечели журито и публиката и стана победителят на вечерта.

Софи Маринова, която беше участник в шоуто миналата година, е в чужбина, затова не присъства на лайфа, но по-късно тя публикува няколко видеа и снимки от представянето на Мария и я обсипа с комплименти.

„Браво, Мария“, написа Софи в профила си в Instagram.

Вълна от коментари заля социалните мрежи след изпълнението на Мария Илиева.

Ето някои от тях: „Мария ги уби!Най-добрата имитация за мен до момента!“; „СТРАХОТНА ИМИТАЦИЯ!“; „Заслужена победа, браво.“; „Най добрата в този сезон.“; „Когато наистина най-най-добрата имитация победи, и всички сме доволни и мирясаме.“.

„Специално за този образ бях ужасно притеснена. На генералната репетиция ми се получи по-добре, после не можах да овладея психиката си“, коментира Мария Илиева в сутрешния блок на Нова телевизия

„Благодаря на журито и на моите колеги, че ми дадоха високи оценки и на публиката, която гласува. Много съм щастлива, че това изключително за мен изпитание беше оценено по този начин“, каза още тя. 


Информация: Vesti
 

Сподели