ПЪРВО В : Ето го холандеца, от когото Поли Генова очаква дете (УНИКАЛНА СНИМКА)

2302

Ето го мистериозният холандец, от когото родната поп звезда Поли Генова ще роди първа рожба буквално до дни! Вече повече от година изпълнителката на „Героите“ пази в тайни своя избраник, но се сдоби с негова снимка.

Кадарът е „топъл, топъл“ – направен е в събота вечер в столично заведение, в което Генова се е появила след края на благотворителния спектакъл на УНИЦЕФ и Нова тв „Заедно срещу насилието в училище“. Чаровната блондинка бе сред звездите, които участваха в спектакъла във Военния клуб. На сцената му Поли се появи в нежна рокля в телесен цвят, и макар тя да бе ушита специално за спектакъла и съобразена с положението на певицата, одеждата подчерта огромния й корем. Не е тайна, че Генова очаква момченце.

След проявата Поли, гаджето й и още няколко приятели се отбили през ресторант, да хапнат и на по питие. Бащата на бебето е усмихнатият леко брадясал мъж (на снимката долу) до Генова. Неотдавна певицата, която се оттегли от менторския стол в „Гласът на България“ заради бременността си, отрече слуховете, че по народност той е филипинец. 

Бъдещите родители се запознали на наградите на БГ Радио в Благоевград. След като стана ясно, че очакват дете, холандецът изостави родината си и дойде в София. Двойката обзаведе свое жилище, в което, естествено, има и детска стая за сина им. 

През цялата си бременност звездната майка полагала изключителни грижи за тялото си. „Няма по-прекрасно чувство от това да усетиш как расте малко чудо в теб. Обожавам авокадо! Най-интересното е, че освен извънредно вкусно, се оказва и много полезно за кожата, особено в грижата срещу появата на така наречените стрии. Заедно с други полезни масла от нар, мускусна роза и баобаб – тази напълно безопасна комбинация за бебето е абсолютно достатъчна, за да се чувствам супер в кожата си през тези 8 месеца“, сподели наскоро Поли.

Сподели